Homepage

SportsInjuryLab Academy

Hét platform voor alles over
topsport in relatie tot mondgezondheid

GEACCREDITEERDE AVONDLEZINGEN

Luisteren en meedoen!

Onze interactieve voordrachten zijn bestemd voor degenen die meer dan gewone interesse hebben in de relatie Topsport & Mondgezondheid. Maar zeker ook voor hen die zelf al het vermoeden hebben dat hierin wel eens de oorzaak van performanceklachten of blessure(s) zou kunnen liggen.

GA NAAR DE AGENDA
INSPIRERENDE PARTICIPATIEBIJEENKOMSTEN

Deel je kennis

Aan een ieder die op enigerlei wijze beroepsmatig verbonden is aan het onderzoeksveld (sport, gezondheid, techniek en samenleving) wordt individueel de mogelijkheid geboden zichzelf te presenteren en verder ontwikkelen. Kijk gauw wanneer onze eerstvolgende bijeenkomst is!

KOM NAAR DE EERSTVOLGENDE BIJEENKOMST
MASTERCLASSES & SCRIPTIEPRIJS

Speciaal voor studenten

SportsInjuryLab Academy moedigt studenten aan hun talenten optimaal te ontwikkelen. Daarom hebben we twee programma’s ontwikkeld: de scriptieprijs en een internationale Masterclass! Lees meer hierover en kijk hoe jij je talent nog verder kunt ontwikkelen.

DOE MEE!

Wat is SportsInjuryLab Academy?

SportsInjurylab Academy is in eerste instantie een platform ter bevordering van innovatieve wetenschappelijke kennisoverdracht met betrekking tot mondgezondheid en (top)sport in de ruimste zin. Aan een ieder die op enigerlei wijze beroepsmatig verbonden is aan het onderzoeksveld (sport, gezondheid, techniek en samenleving) wordt individueel de mogelijkheid geboden zichzelf te presenteren en verder ontwikkelen. Deze kennis dient omgekeerd bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van SportsInjuryLab Academy. Tegen deze achtergrond bepaalt de wijze waarop wij leren de wijze waarop we innoveren.

LEES MEER OVER ONS

Contact

Vragen over een lezing, bijeenkomst of over onze programma’s voor studenten? Bekijk hier de manieren om contact op te nemen met ons.

NEEM CONTACT OP

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Meld je dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief.