Sprekers avondlezingen

Drs. Lili Genee Pirayesh


Gezondheid draait om het vinden van de juiste balans. Alles is met elkaar verbonden: hart, hoofd én lijf maar ook jij met je gezin en de rest van de wereld. Wie beschikt over evenwicht en zelfinzicht, is beter in staat anderen te helpen deze balans ook te vinden.

Dát is de kern van waaruit ik mijn leven leid en ook mijn zakelijke platform, ‘Engaged by Lili’, op is gebaseerd. Vanuit de overtuiging dat het tijd is voor grootschalige verbetering van gezondheid en welzijn voor iedereen, zetten wij ons in voor een omgeving gekenmerkt door verschillende gezonde impulsen. Een verrijkte omgeving. Door middel van mijn multidisciplinaire platform, maar ook door de samenwerking met overheden, scholen, medische partners en de zakelijke markt, bieden wij duurzame oplossingen voor enkele van de grote uitdagingen van deze tijd.

Ik groeide op in Teheran, met de poëzie van Rumi en Hafez en was altijd doordrongen van de verbindingen tussen lichaam, hersenen en sociale omgeving. Toen ik na een internationaal schoolverleden, 2 wetenschappelijke studies en een carrière in consultancy (crisis- en verandermanagement) moeder werd, besloot ik mij hier verder in te verdiepen. Nu ook vanuit de praktijk, met levenservaring. Mijn persoonlijke zoektocht naar de juiste balans, groeide uit tot een ongekende passie. Ik deed uitgebreid onderzoek, ging bij de beste voedingsdeskundigen in de leer en zocht contact met topspecialisten wereldwijd. Met ons eerste boek Vullen of Voeden – dat een bestseller werd – deelden wij inzichten op voedingsgebied. Daarna groeide een breder perspectief over welzijn en duurzaam (op)voeden en zelfreflectie dat de basis werd voor een multidisciplinair platform, “Engaged by Lili”. Via dit platform werk ik vanuit persoonlijke bevlogenheid als ondernemer en adviseur bij concepten rondom gedragsverandering en welzijn. 

Enkele voorbeelden hiervan zijn: de Bewuste Kantine; www.vullenofvoeden.nl; De schijf van mijn lijf; Groeiboek voor Opvoeders; Europarcs droomhuis; de (Bijen)Korf, gemeente Soest; gemeente Barendrecht; landelijke campagne met hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder en de CNC opleiding van de Natuurapotheek. 


Contact