Scriptieprijs 2024

Innovatie door jouw scriptie?

De SportsInjuryLab Scriptieprijs wordt tweejaarlijks uitgereikt aan eindejaarstudenten die niet alleen de beste, maar ook de meest onderscheidende en innovatieve scriptie in het kader van (top)sport en (mond)gezondheid in de ruimste zin hebben afgeleverd. Hogescholen en Universiteiten kunnen ook maximaal drie scripties van studenten in de eindfase van hun studie voor de SportsInjuryLab Scriptieprijs nomineren. 

SportsInjuryLab bepaalt uiteindelijk wie in aanmerking komt voor de scriptieprijs die in samenwerking met de jury, het publiek en media, veel aandacht zal generen. De uitreiking vindt in het voorjaar van 2024 tijdens een speciaal te organiseren SportsInjuryLab Masterclass. 

Denk jij in aanmerking te komen voor deze Scriptieprijs, ga dan voor meer informatie naar het scriptiereglement en het aanmeldformulier. 

Aanmeldprocedure

Vind hier alle informatie om je aan te melden.

Meld je aan

Reglement

Download en lees hier het hele reglement voor participatie aan de scriptieprijs.

Download reglement

Jury 2024

prof. dr. Luc Vanden Bossche

Voorzitter

dr. Arnold Goedhart

Hoofd Research SportsInjuryLab

dr. Nikki Rommers

Vrije Universiteit Brussel, Ghent University

prof. dr. Marja Laine

Vrije Universiteit Amsterdam, ACTA

mr. Kim van Bree

Secretaris

Stap 1

Vul het aanmeldformulier onderaan deze pagina volledig in en upload een digitale versie van de samenvatting van je scriptie vóór 10 december 2023.

Stap 2

Door de jury wordt een selectie gemaakt onder alle inzendingen.

Stap 3

Ben jij één van de gelukkigen die geselecteerd is? Dan krijg je bericht van ons en het verzoek ons je volledige scriptie toe te zenden inclusief een ondertekend bewijs van de becijfering van je scriptie, vóór 12 januari 2024.

Stap 4

De jury zal uiteindelijk een winnaar kiezen en dit bekend maken op 1 maart 2024!

Meld je hier aan voor de scriptieprijs